top of page

SAXOFOONS

ANNEGREET SILVIUS

Annegreet is de Friese frisse leider van de saxen. Al dansend en solerend maakt deze frontlady elk optreden één groot feest. Dat Annegreet multi-getalenteerd is blijkt niet alleen uit het feit dat ze twee jaar lang voorzitter is geweest, maar ook uit het opzetten van USBB: de Podcats, waarin ze samen met Melle de tijd vult met originele rubrieken en sappige verhalen – laat dat maar aan Greet over. Wanneer je in Utrecht rondloopt is er een kans aanwezig dat je Annegreet op een Tomos voorbij ziet sjeezen. Ze kan namelijk, net als op het podium, maar moeilijk stilzitten. Gelukkig is ze nog niet uitgestudeerd en doet ze nu de masters Crisismanagement en Geschiedenis van Politiek en Maatschappij - want de USBB kan nog lang niet zonder Greet!

 

20190629%20USBB%20-%20Big%20Breeze%20ft%

Altsaxofoon (lead)

RITMESECTIE

MART VAN ESTERIK

Gitaar

20220324 UUnited- USBB _ UUnited Orchestra 145.jpg

TROMPETTEN

TROMPETTEN

JOOST HOOYMAN

Jonge trompetgod Joost is de lead van de blazersbende. Deze wiskundige is gek op muziek en speelt daarnaast zoveel trompet als hij kan. Het liefst doet hij dat toch bij de USBB. Ook als bestuurslid in de club was Joost erg betrokken en waakte hij vol passie over de toekomst van de vereniging. Daarnaast was hij ook nog bestuurslid van het NSJO 2019!

De blazerslijntjes en choreografie benadert Joost in lijn met zijn studie graag met een vrolijk wiskundig model of wat numerieke meetkunde, tot verbijstering van zijn sectiemaatjes. In de bigband laat hij zich echter ook van zijn wilde kant zien; zo heeft hij de grootste emmer kip opgegeten, het borrelnotenrecord gigantisch verbroken en zijn allereerste biertjes ooit gedronken bij de USBB.

 

Trompet (lead)

20190629 USBB - Big Breeze ft Carlo de W

TROMBONES

STEPHAN BOLDEWIJN

Trombone (lead)

Stephan, die zichzelf omschrijft als 1,67m aan pure mannelijkheid, is de leadtrombonist der USBB. Naast al ongeveer 9 jaar trombone te spelen, is hij ook ooit zanger en frontman geweest in een eigen rockbandje. Stephans liefde voor onze band ontstond tijdens het UIT-festival 2019, waar hij zogezegd zijn heupjes niet stil kon laten tijdens ons optreden. Deze vereniging is dus een leuke opvulling van zijn vrije tijd naast zijn studie geneeskunde. Hoeveel bier hij per week drinkt? Als zijn moeder het vraagt 2, maar eigenlijk komt ‘ie wel aan en stuk of 20.

De vele talenten die Stephan al beheerst worden aangevuld met zijn talent voor koken. Hij heeft zelfs zijn eigen Instagram-pagina “onkelsteveskitchen” met de leukste gerechten en weetjes!

20220720 USBB Lustrumconcert 2587-min.jpg
bottom of page