top of page

SAXOFOONS

ANNEGREET SILVIUS

Annegreet is de Friese frisse leider van de saxen. Al dansend en solerend maakt deze frontlady elk optreden één groot feest. Dat Annegreet multi-getalenteerd is blijkt niet alleen uit het feit dat ze twee jaar lang voorzitter is geweest, maar ook uit het opzetten van USBB: de Podcats, waarin ze samen met Melle de tijd vult met originele rubrieken en sappige verhalen – laat dat maar aan Greet over. Wanneer je in Utrecht rondloopt is er een kans aanwezig dat je Annegreet op een Tomos voorbij ziet sjeezen. Ze kan namelijk, net als op het podium, maar moeilijk stilzitten. Gelukkig is ze nog niet uitgestudeerd en doet ze nu de masters Crisismanagement en Geschiedenis van Politiek en Maatschappij - want de USBB kan nog lang niet zonder Greet!

 

20190629%20USBB%20-%20Big%20Breeze%20ft%

Altsaxofoon (lead)

trombones

STEPHAN BOLDEWIJN

20220720 USBB Lustrumconcert 2587-min.jpg

Trombone (lead)

Stephan, die zichzelf omschrijft als 1,67m aan pure mannelijkheid, is de leadtrombonist der USBB. Naast al ongeveer 9 jaar trombone te spelen, is hij ook ooit zanger en frontman geweest in een eigen rockbandje. Stephans liefde voor onze band ontstond tijdens het UIT-festival 2019, waar hij zogezegd zijn heupjes niet stil kon laten tijdens ons optreden. Deze vereniging is dus een leuke opvulling van zijn vrije tijd naast zijn studie geneeskunde. Hoeveel bier hij per week drinkt? Als zijn moeder het vraagt 2, maar eigenlijk komt ‘ie wel aan en stuk of 20.

De vele talenten die Stephan al beheerst worden aangevuld met zijn talent voor koken. Hij heeft zelfs zijn eigen Instagram-pagina @onkelsteveskitchen met de leukste gerechten en weetjes!

trompetten

KAZ WINTER

Trompet (lead)

20220720 USBB Lustrumconcert 1949.jpg

RITMESECTIE

LAURA SLUYTERS

UUnited Muziekfestival 2022-MMooijman-77.jpg

Zang

bottom of page